AI en events, wat kun je ermee? Ontdek ons AI lab!

Met onze AI-Selfie login is iedereen een superheld!

LiveWall, pionier in innovatieve eventtechnologie, kondigt met trots de lancering aan van de AI-Selfie, de nieuwste toevoeging aan onze reeks baanbrekende tools. 👇

Tien jaar geleden, in 2014, werd de selfie login geïntroduceerd. Deze feature zorgt ervoor dat bezoekers van evenementen zich letterlijk ‘gezien’ voelen. Door het maken van een selfie verschenen zij op grote schermen, waarbij de dagvoorzitter enkele bezoekers persoonlijk in het zonnetje zette.

In 2019 breidden we onze mogelijkheden verder uit met de ContentWall, een feature die bezoekers transformeerde tot verslaggevers en fotografen van het evenement. Hierdoor ontstond een dynamische timeline vol user-generated content, zichtbaar op zowel mobiele telefoons als grote schermen.

Vandaag, op 1 juni 2024, precies tien jaar na de introductie van de selfie login, is LiveWall trots om haar nieuwste innovatie te presenteren: de AI-Selfie! Deze geavanceerde tool is ontworpen om direct vanaf het begin van een evenement een verbinding te maken met het thema of de doelstellingen.

Met de AI-Selfie kunnen deelnemers hun selfies transformeren om aan te sluiten bij het thema van de bijeenkomst. Organiseer je een evenement voor zorgmedewerkers en beschouw je hen als helden? Laat ze zichzelf genereren in hun favoriete superheld! Een bijeenkomst met als thema vitaliteit? Zet de selfie om in een sportieve setting!

Deze lancering volgt op eerdere innovaties uit ons AI-lab: Robin (de AI-event assistent), EventCreator (een brainstormtool voor eventmanagers), en Wordcloud to AI Image: die input van het publiek omzet in visuele content.