AI en events, wat kun je ermee? Ontdek ons AI-lab!

Met AI evenementen naar het volgende niveau brengen

Binnen ons events AI lab werken we aan het inzetten van diverse vormen van Artificial Intelligence om eventmanagers te ondersteunen, bezoekers te verrassen en evenementen naar een hoger niveau te tillen. We werken zowel aan onze eigen ideeën, maar staan ook altijd open om te kijken hoe we jouw ideeën kunnen verwezenlijken! Neem contact met ons op!

Wordcloud naar AI Image (nieuw!)

Al jaren verzamelen we de reacties van ons publiek in mooi vormgegeven Wordclouds. Met deze module kunnen we die input vervolgens door Generative AI laten verwerken in een samenvattende afbeelding. Live! Een geweldige manier om je dag samen te vatten en je publiek te verrassen. Of wat denk je van een persoonlijk gegenereerd kunstwerk als bedankje voor je keynote speaker? Neem contact met ons op voor een demo!

Meet Robin

Jouw AI Event Sidekick. Robin heeft antwoord op alle vragen van je bezoekers. Wil je weten hoe laat de trein teruggaat? Vraag het aan Robin! Naar welke sessie ze moeten gaan? Robin denkt met je mee! Of er ook vegan borrelhapjes zijn? Robin heeft ze zelfs al geproefd! Robin is onderdeel van onze mobiele event hub PresentersWall en is daardoor mega-eenvoudig te gebruiken! Meer over Robin

Meet EventCreator

Hét startpunt van jouw evenement. Waar start je met je evenement? Op eventcreator.nl! Deze AI-event tool is ontwikkeld speciaal voor eventmanagers. EventCreator ondersteunt je bij diverse taken; laat hem meedenken over je programma, creëer een draaiboek, schrijf een uitnodigingsmail en maak direct je social content. Van je poster tot een slide deck om je idee te pitchen… zelfs de content voor je registratiewebsite rolt eruit. En dat allemaal gratis!
Probeer EventCreator uit

Contact met LiveWall Events

Wil je ontdekken of wij ook jouw wensen kunnen verwezenlijken? Of wil je een keer verrast worden door alle mogelijkheden die we bieden? Neem dan contact met ons op! Contact