Het digitale eventbureau Neem contact op

HET DIGITALE EVENT BUREAU

Wij creëren de optimale digitale event journey met een combinatie van diverse online tools en op maat concepten, voor, tijdens en na je evenement. Ons team van experts op het gebied van digitale interactie helpt graag om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Ons verhaal

Wij geloven dat ieder evenement een beleving moet zijn zowel voor aanvang, tijdens, als na het evenement! We ondersteunen event-organizers op digitaal vlak met onze producten en concepten om ze volledig te ontzorgen en de bezoekers een unieke ervaring te geven. Lees ons complete verhaal

Onze producten

PresentersWall

Met de PresentersWall kan het publiek live via de telefoon stemmen of reageren. Ons ervaren team van experts op het gebied van digitale interactie helpt graag om je evenement, congres of seminar naar een hoger niveau te tillen.

Walldo

Dé applicatie voor iedere event professional waarmee je je gasten uitnodigt, aanmeldingen beheert en alle communicatie rondom je evenement verzorgt.

eVenue

Ons online event platform laat op basis van een timeline de items zien die voor jouw gast relevant is. Door time-slots toe te kennen aan sessies creëren we een gevoel van schaarste en exclusiviteit, net als op een fysiek evenement.

Legal Voting

Een aandeelhouders- of ledenvergadering vraagt een speciale aanpak. Extra data-beveiliging, stemgewichten en het live-machtigen van leden zorgt ervoor dat we het stemproces efficiënter en transparanter maken. Onze legal voting software heeft het allemaal!

Eventstreamers

Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van events en online video produceren we jouw online uitzending of livestream! Ben jij klaar om impact te maken met je online uitzending of livestream? De EventStreamers helpen je verder.

Fan of the Match

In de Fan of the Match strijden fans in een sportstadion tegen elkaar in een boeiend live quiz via hun smartphone. Een vette ervaring voor de fans die de clubs naast loyale fans ook hele interessante data op kan leveren.
Hier werken we voor

Contact met LiveWall Events

Zoek je iemand die met jouw evenement meedenkt, of heb je een andere vraag? Neem contact op! Contact