AI en events, wat kun je ermee? Ontdek ons AI lab!

Interactieve concepten voor jouw event

Al 10 jaar ontwikkelt LiveWall Events de meest pakkende concepten voor events. Neem een kijkje in onze keuken en laat je inspireren. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een van onze concepten! Neem contact op

DigiPubQuiz

Zin om hersens te kraken? Ga dan aan de slag met onze digitale PubQuiz. Dat kan in teams of juist individueel. Vanuit onze pop-up studio zorgen we voor triggerende Braintainment, in een show van 45 minuten. En natuurlijk kunnen we voor jouw organisatie gepersonaliseerde rondes verzorgen.

Door toevoeging van meerdere verbindende activities koppelen we deelnemers aan elkaar. Ze kunnen foto’s insturen, heatmaps maken door een selfie als afbeelding te plaatsen én worden 1-op-1 met elkaar verbonden door onze matchmaker. Zo brengen we mensen écht weer even met elkaar in contact.

Let’s Draw!

Pictionary, maar dan net even anders! Deelnemers tekenen op hun telefoon, inbellers raden wat de thuis-tekenaars maken. Het resultaat? Een avond vol vermaak om je collega’s, klanten, vrienden en familieleden met elkaar te verbinden!

Muziekbingo

Bingo kaarten klaar? Starten maar! Onze MuziekBingo is een unieke digitale bingo-show waarin we de deelnemers verrassen met diverse unieke activaties. Kom erachter wie jouw muzikale match is en speel een spannend bingo-spel met hits uit het heden en verleden. En dat allemaal digitaal!

RadioShow

De Live RadioShow van jouw organisatie! Samen stellen we in een interactieve radioshow een corporate playlist samen, interviewen we collega’s en klanten en spelen we diverse activaties. Natuurlijk boordevol muziek!

Ideaal als achtergrondmuziek tijdens je werk, voor vermaak bij de lunch of natuurlijk om te kijken met je team tijdens de VrijMiBo.

Contact met LiveWall Events

Wil je ontdekken of wij ook jouw wensen kunnen verwezenlijken? Of wil je een keer verrast worden door alle mogelijkheden die we bieden? Neem dan contact met ons op! Contact